Phi-Phi Islands

I Sondags anlande vi till Phi-phi Islands. Vi lyckades hamna pa ett vidrigt guest house som vi snabbt checkade ut ifran igen och bytte upp oss till bergen och djungeln! Vi fick bade pengarna tillbaka och ett billigare alternativ! Igar badade vi pa Long beach med kristallklart vatten och vit sand. Ikvall blir det massage och kanske ett besok pa Beach Partyt.














 

Kommentarer
Postat av: postis_per

Jag vet inte vad ni kallar under vattnet, men det där är över.

2008-12-03 @ 19:11:08
Postat av: Johanna

Verkar inte gå någon nöd på er iaf! Fy fan vad gott det ser ut. Ovan kommentar är btw asolig. Jag vet inte varför, men jag skrattade iaf.



Vart ska ni nu?

Är det jättevarmt?

Många thailändare som kan svenska?



Ni behöver i alla fall inte oroa er för oss här hemma. Det tror jag iofs inte att ni gör heller, men jag kan ju alltid hoppas.

Här är allt lika lugnt som i graven, vilket det brukar vara. Jul på liseberg har öppnat och det är konstigt nog endast utanför Lisebergs ingång som det är snö. Hm...



Vi är hundvakter för tillfället. Hon heter Agnes och idag skulle hon vänta utanför affären medan jag handlade mjöl. Det fick hon dock inte göra efter det att en man i övre ålder kommit fram och frågat mig om jag verkligen ville att min hund skulle bli "kamphundskäk"?!?!?!?!?



Det ville jag självklart inte. Så han fick gå in och köpa mjöl till mig istället. Han syftade tydligen på några "hundrånare" som andvände hundar till att träna sina egna kamphundar på.



Igår var det bombhot två kvarter bort. Det var en man med brun peruk som lämnat en bomb på Nordea och sedan sprungit därifrån. Trevlig område det här, Hisingen!



Vi är fortfarande arbetslösa. Däreomt har jag sökt jobb på Citymail (Postens konkurrent) Ni förstår kanske själva hur desperat jag är för tillfället..... (OBS!! DOCK inte SÅ desperat att jag gick till Posten, så det hade ju kunnat vara värre).



Annars inget nytt. Ingen som dött, ingen som gjort slut, ingen som fötts, ingen som fått stelkramp eller dylik sjukdom. Åtminstone inte vad jag vet.



På tal om något helt annat än stelkramp så kan jag lugna Emelie genom att meddela att min lillebror har varit hos mormor i de fina nya husen och byggt ihop möbler i veckan. Hon skall enligt säkra källor vara mycket nöjd med skapelserna! ;-)



Jag har precis ätit hemmalagda hambugare (bantningen går såådä, men jag brukar tänka att det faktiskt bara är december en gång om året! och november... och oktober...) Hur som helst, nu är jag alldeles för mätt för att orka sitta upp någon längre tid. Dagens feta i-landsproblem.



Hoppas ni också äter gott! Har hört att ni är i matgudens hemland. Har ni nu klarat er genom denna långa text så skall jag icke plåga er längre.



Avslutningsvis vill jag bara önska er en fortsatt trevlig resa och hoppas av hela mitt hjärta att ni kommer överleva!!

2008-12-03 @ 21:26:52
URL: http://[email protected]
Postat av: Johanna igen

GRATTIS EMELIE PÅ FÖDELSEDAGEN!!

2008-12-03 @ 22:21:49
URL: http://[email protected]
Postat av: Carro

Ni ser ut att ha det helt fantaskiskt. Jag sitter på jobbet, har det super stressigt så varför jag har tid att sitta här är en bra fråga. jag är hungrig och trött, det regnar utanför så era semesterbilder gör mig inte alls AVUNDSJUK! ta vara på tiden och varandra, hörs snart igen! kram kram

2008-12-04 @ 12:57:14
URL: http://carolinelindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0